Održane su još jedne Obiteljske igre u Ozlju na Gradskom kupalištu. Manifestacija u kojoj sudjeluju djeca i roditelji zanimljiva je svima pa iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja, ali i sudionika.

Već treću godinu za redom provodimo ovu manifestaciju s ciljem da obitelji potaknemo na provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena, igru, kretanje i druženje u prirodi. Svake godine imamo sve više i više prijavljenih. Sada, petnaest minuta prije početka već imamo 24 ekipe, a do samog početka očekujemo još, rekla je Tamara Podvorac, predsjednica Društva naša djeca Ozalj.

Rekordni broj prijavljenih ove godine bio je 29 ekipa, a natjecali su se u raznim igrama.

Danas ćemo igrati formulu, utrku tačkama, sladoled, vrtešku, slijepog miša i klokan. Sve igre su zanimljive i dinamične. S obzirom na to da se natječu djeca od beba do onih koji imaju 15 godina pa će biti zanimljivo gledati. u svakoj igri netko ima prednost, kaže Podvorac.

Igre su zabavne, a obiteljima i nije toliko važna pobjeda. Ipak organizatori su uz pomoć donatora pripremili nagrade za čak šest prvih mjesta a variraju od piknika i plovidbe Kupom do obiteljskih izleta u špilju ili kuću bajki i vouchera za hranu i piće.