U Karlovcu se, jučer iza 19 sati, dogodila prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka, upravljao je 33-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje.

U Ulici Alfreda Krupe zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad upravljačem te kotačima udario u rubni kamen. Odbačen je preko rubnog kamena te je desnom bočnom stranom motocikla udario u metalni nosač prometnog znaka, nakon čega su vozač i motocikl pali na nogostup, a vozač je kacigom udario u stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške ozljede opasne po život. Zbog počinjenih prometnih prekršaja 33-godišnjaku biti će izdan prekršajni nalog, dok će 33-godišnjakinji biti izdan obavezni prekršajni nalog zbog toga što je dala vlastiti motocikl na upravljanje osobi za koju je morala znati da nema pravo upravljati istim.

Policijskim službenicima u Dugoj Resi građanin je pak dragovoljno predao jednu automatsku pušku tzv. „PPŠ“ s jednim pripadajućim spremnikom, pet komada kapisla (DK 8), tri komada EDK, 3,5 metra sporogorećeg štapina, 1,4 kg „TNT“ eksploziva, dva komada dimnih kutija i dva komada streljiva. Navedena eksplozivna sredstva, oružje i streljivo pohranjeno je te će biti uništeno prilikom organiziranog uništavanja.