Ni ove nedjelje neće manjkati programa na ovogodišnjem Zvjezdanom ljetu u Karlovcu.

Već u 8:00 sati program započinje 13. biciklijadom „Karlovačke 4 rijeke“ koju na ŠRC-u organizira SRK Pedala Laganini. U isto vrijeme Teniski klub Karlovac u Šancu održava Wimbledon u Karlovcu.

Na Borlinu se od 9:00 sati održava XVI kup Grada Karlovca u lovnom streljaštvu u organizaciji LU Dubovac.

I danas možete vidjeti što je pripremila Udruga Židovi u Karlovcu u sklopu 3. Dana židovske baštine. S početkom u 16:00 sati Tihana Iveković, državna reprezentativka odigrat će šahovsku simultanku na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, a u 20:00 sati i 20:30 kod mrtvačnice na Židovskom groblju imate priliku posjetiti izložbu povijesnih fotografija Židovske zajednice Karlovac i koncert pod nazivom „Sinagogalna glazba“ koju će izvoditi Tamara Jurkić Sviben, pijanistica, Bruno Phillip, klarinetist i Lovro Matešin, pjevač bariton.

U sklopu 11. KaKafe-a cijeli dan možete razgledati Streetart galeriju udruge Ka-Matrix dok program počinje u 19:00 sati. Prvo događanje bit će performans „Otkrivanje spomenika“ Tomislava Hršaka u Tuškanovoj ulici 13, a nakon toga u 20:00 sati ispred Gradskog kazališta Zorin dom počinje koncert „Gradu za rođendan“ ZOAKD-a. (Koncert PHPD “Zora” u 18:30, nažalost, je otkazan.)

Posljednje događanje danas počinje u 22:00 sata u sklopu Parkiranja 2024., Saveza udruga KaOperativa. Ovo događanje bit će duodrama za čovjeka i trapez pod nazivom „Iskrenje i uzemljenje“ u izvedbi Ivane Pedljo i Jasmina Dasovića. Ovu duodramu imate priliku pogledati na terasi ispred Kina Edison.