U Rečici je održan 15. Memorijalni malonogometni turnir “Hrvoje Zebić – Tovar”. Sudjelovalo je 14 momčadi: Vuk i 7 kozlića Tehnopal Karlovac, Gitter građenje Ogulin, Hairmens Ozalj, Bijele stative, Plava legija Dubravci, DV Inženjering, Trgovina Vrba, Ugostiteljski obrt Dinamo Mali Erjavec, Kanarinci, NK Tuškani, Transporti Pilja, Lim Gradnja, Triola band i MNK Čeglji.

U utakmici za 3. mjesto sastali su se MNK Čeglji i Vuk i 7 kozlića Tehnopal Karlovac, a pobjedu je upisao MNK Čeglji rezultatom 5:2. Lim Gradnja bila je bolja od Triole band u finalu rezultatom 3:0.

Tako je 1. mjesto osvojila Lim Gradnja uz pehar i 600 eura, drugo Triola band (pehar i 300 eura) i treće MNK Čeglji (pehar i 150 eura).

Pehar za najboljeg igrača turnira osvojio je Daniel Mićunović iz Lim Gradnje, Luka Demirović za najboljeg vratara, također iz pobjedničke momčadi, a Luka Furač iz Triole banda najbolji je strijelac. Nikola Vukić, inače igrač NK Kupa, istaknuo se kao najbolji izvođač penala. U sklopu turnira odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su sudjelovali Hrvojevi prijatelji i članovi obitelji noseći njegovu fotografiju na majicama. Ovaj put uspješniji su bili igrači u bijelim majicama rezultatom 3:2.

Rečičaki su još jednom pokazali dobar sluh za organizaciju i provedbu malonogometnih turnira, a Hrvoje Zebić – Tovar sigurno je ponosan na svoju obitelj, prijatelje i članove kluba koji već 15. godinu zaredom njemu u čast kroz mali nogomet prenose priču o njegovom životu. Nažalost, Hrvoje je otišao zaista prerano. Godine 2009. s tek navršenih 24 g. izgubio je najtežu životnu bitku. Bio je igrač i član NK Mladost Rečica te veliki Hajdukovac.