Održan je tradicionalni 22. Memorijalni malonogometni noćni turnir “Mladen Brcković” u organizaciji Športskog društva Bosiljevo. Za titulu najbolje malonogometne momčadi borile su se sljedeće ekipe: Cedevita, Cvita i prijatelji, Ton Baršić, Orfanela, Štefanci, MNK Čeglji, Noćna mora, Mladi Frankopani, Drvo Samaržija – Brinje, Caffe bar LLoyd PP, Transporti Pilja, Žir Šumarstvo, Ništa kontra Splita (Pribanjci), Caffe bar Broadway, Deci dva i Elmar.

Do kasno u noć igrale su se utakmice na igralištu u Bosiljevu, a u samoj završnici snage su odmjerili MNK Čeglji, Drvo Samaržija – Brinje, Orfanela te Cvita i prijatelji. U utakmici za treće mjesto Orfanela bila je uvjerljivo bolja od Cvite i prijatelja rezultatom 7:1. U finalu su se sastali MNK Čeglji i Drvo Samaržija – Brinje. S minimalnih 1:0 MNK Čeglji osvojio je ovogodišnje izdanje turnira te osvojio prijelazni pehar, pehar i 800 eura. Tako je drugo mjesto pripalo Drvu Samaržija – Brinje uz pehar i 400 eura, a treće mjesto Orfaneli uz pehar i 200 eura.

Titula najboljeg strijelca pripala je Viktoru Markušu iz pobjedničke ekipe. Mirko Brkić iz Orfanele istaknuo se kao najbolji igrač, a Mario Perković iz Drva Samaržija – Brinje s ponosom je ponio nagradu za najboljeg vratara.