Dres HRK Karlovca od nove će sezone nositi golman Marko Prpić.

Prpić je trenutno igrač MRK Sesveta, a u Karlovac dolazi na posudbu. Uprava HRK Karlovca je s Prpićem i MRK Sesvete potpisala jednogodišnji ugovor o posudbi igrača.

Marko Prpić je 2004. godište. Rukomet je počeo trenirati prije sedam godina u Maksimir Pasteli. Ubrzo je počeo nastupati za reprezentaciju Hrvatske, ali i za seniore Maksimir Pastele. Potom odlazi u MRK Sesvete, a od ove sezone okušat će se i kao član HRK Karlovca. Bio je vratar brončane U19 rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2023. godine.

Mlad, perspektivan i talentiran vratar kojeg znamo još iz mlađih dobnih skupina dok je nastupao za Maksimir Pastelu. Vjerujemo da će se Marko dobro uklopiti u momčad. Sada su na golu HRK Karlovca ti golmana koji se svojim predispozicijama i stilom branjenja razlikuju, što je zasigurno jedna od prednosti kluba, kazala je trenerica Tatjana Rašić te dodala da će se Prpić momčadi pridružiti 1.kolovoza na pripremama.

U HRK Karlovcu ću nastaviti svoj rukometni put i siguran sam da sam donio dobru odluku, kaže Marko koji se veseli početku priprema i utakmicama s novom ekipom.