Udruga Jak kao Jakov i ove godine u predbožićno vrijeme prikuplja pomoć za svoje štićenike, djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove socijalno ugrožene obitelji, pod nazivom Anđeli – lepet krila 2016. Udruga je do sada uspjela pomoći 170 obitelji oboljele djece diljem Hrvatske.

Štand je od ponedjeljka aktivan svakodnevno od 10 do 20 sati u Lana centru, a ovog vikenda proizvode nastale vrijednim rukama volontera moći ćete pronaći i u karlovačkom akvariju. Iz Udruge pozivaju sve kojim imaju slobodnog vremena da se priključe radionicama ili pomognu dežurstvom na štandovima.

I ove godine proizvodi koje su izradile vrijedne ruke volontera osim u Karlovcu moći će se pronaći u Zagrebu, Vukovaru, Garešnici, Žminju, Zadru, Beču, a otvoreni su i za suradnju s ostalim gradovima. Svaka donacija dobro je došla, jer mnoge obitelji koje imaju djecu oboljelu od malignih bolesti jedva sklapaju kraj s krajem, a nažalost broj je sve veći.

Osim štandova, bit će održana i promocija slikovnice “Jakov” u Nacionalnom svetištu sv. Josipa 7. prosinca nakon mise u 19 sati.