KABA

HDZ-ova Daliborka Jurković glasnogovornica Inkasatora

KARLOVAC – Gradska vijećnica HDZ-a i donedavna tajnica kabineta ministra obrane Daliborka Jurković od danas je glasnogovornica gradske tvrtke Inkasator. Da je zapošljavanje glasnogovornika trend govori činjenica da je prošle godine i Zelenilo otvorilo mjesto glasnogovornika.

Zapošljavanje Daliborke Jurković komentirao je i gradonačelnik Damir Jelić koji je kazao da je sugerirao direktoru Inkasatora da ne zapošljava nove ljude, ali budući da je nekoliko zaposlenika otišlo u mirovinu otvorilo se mjesto za zapošljavanje glasnogovornice.

 Prvi uvjet za zapošljavanje je stručnost, dodao je gradonačelnik Jelić, govoreći novinarima o zapošljavanju nove Inkasatorove glasnogovrnice.

Na novo zapošljavanje u gradskoj tvrtki reagirao je i karlovački SDP. Radi se o čistom ludilu! Ne postoji nikakav drugi izraz niti postoje pristojnije riječi za posljednje uhljebljivanje u gradskim tvrtkama očito po političkoj liniji, poručili su SDP-ovci, kazavši kako je u Karlovačkoj županiji u kojoj je 11.800 nezaposlenih od čega je gotovo polovica nezaposlenih s područja Karlovca, zapošljavanje Daliborke Jurković u gradskoj firmi sve samo ne transparentno. Na žalost moramo konstatirati da je u gradskoj politici riječ sram zaboravljena kategorija, poručili su iz SDP-a.