Hrvatske zvijezde pohrlile na ZILIK

KARLOVAC – Da je ovogodišnji Zilik novi mamac za hrvatske zvijezde dokazano je i danas. Nakon što su mnogi selebritiji iz Zagreba u ponedjeljak došli na otvorenje 38. Zimske likovne kolonije i izložbu Mersada Berbera, na druženje s djecom u Dječjem domu Vladimir Nazor danas su stigli pjevač Davor Gobac, voditeljice Iva Šulentić i Antonija Blaće, te glumica Ivana Roščić.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/zilik_1/*{/rokbox}

Svi su se složili kako je najljepše s djecom zajedno stvarati nova likovna djela, kazavši kako će doći i druge godine. Koliko su djeca bila oduševljena dolaskom Gopca, toliko je i on bio veseo što može slikati s njima. Iako je ovo 38. Zilik, Gobac sudjeluje po prvi put.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/zilik/*{/rokbox}

Svi se današnji gosti Zilika slažu kako je jedno financijski podupirati rad dječjih domova i akcija za djecu, ali da je osobni kontakt još važniji. Zato se radu s djecom veselila i voditeljica Iva Šulentić.

Iako će do kraja Zilika još mnogo poznatih likovnih umjetnika i televizijskih i glazbenih zvijezda proći kroz radionice, najviše uspomena ostat će među mališanima koji su se s njima družili. To je ono što će oni nositi kroz život, zaključila  je ravnateljica karlovačkog Dječjeg doma Maja Vučinić – Knežević.

Sutra će djeca na Ziliku učiti o tehnici akrilike s likovnom umjetnicom Petrom Grozaj, a navečer će mališani iz Dječjeg doma za svoje donatore održati prigodan program.