KABA

Počinju prijave za popisivače i kontrolore!

KARLOVAC – Povjerenstvo za provedbu popisa stanovništva, kućanstava i stanova u 2011. godini na području Karlovačke županije poziva sve osobe zainteresirane za sudjelovanje u popisu kao popisivači ili kontrolori da se osobno jave u popisne centre. Zaprimanje pretprijava u Karlovcu počinje već sutra, 16. veljače, a prijaviti se možete do idućeg ponedjeljka, 21. veljače, u zgradi Grada Karlovca u Banjavčićevoj ulici.

Od sljedećeg tjedna, od 21. do 23. veljače prijave će se primati i u Dugoj Resi, Ogulinu, Ozlju i Slunju, također u zgradama lokalnih gradskih uprava.

U općinama Karlovačke županije prijave će se primati 22. i 23. veljače, osim u Draganiću, Krnjaku, Lasinji i Vojniću, čiji se stanovnici za sudjelovanje u popisu mogu prijaviti 23. i 24. veljače.

Podsjećamo ujedno da se za popisivače možete prijaviti ukoliko ste nezaposleni i imate li završenu najmanje srednju školu, dok je za kontrolore uvjet također najmanje završena srednja škola i iskustvo u prethodnim popisima stanovništva. Prijaviti se mogu i umirovljenici. Na prijavu trebate donijeti osobnu iskaznicu, dokaze o zadovoljavanju uvjeta i kemijsku olovku.

omicron