KABA

HNS: Načelnik Ribnika Željko Car ulaskom u HSS prevario je svoje birače!

KARLOVAC, RIBNIK – Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati  Karlovačke županije poslala je medijima priopćenje u kojemu javnost upozorava na, kako kažu, prevaru birača koju je počinio općinski načelnik u Ribniku Željka Cara. Naglašavaju da se Car za načelnika natjecao kao nezavisni kandidat i da je kao takav izabran, te njegov nedavni ulazak u HSS ocjenjuju kao nekorektno ponašanje.

Činjenicu da na posljednjim izborima HSS u Ribniku uopće nije imao svog kandidata, premda je prethodni načelnik bio baš iz te stranke, u HNS-u ne smatraju slučajnošću. Zato poručuju da hrvatski građani ne zaslužuju ovakve manipulacije i igre ispod stola, već dosljedne i vjerodostojne političare s kojima će znati na čemu su. Političke stranke čiji prikriveni kandidati moraju na izbore izlaziti kao nezavisni HNS-ovci javno pozivaju da razmisle o tome zašto se boje pod vlastitim imenom izlaziti pred građane.

HNS zato uoči predstojećih parlamentarnih izbora poziva građane da pažljivo razmisle tko su kandidati koji im se nude i mogu li se osloniti na njih i njihovu riječ.To će, ističu, u trenutku kad je zemlja u gospodarskoj, političkoj i moralnoj krizi, biti od izuzetne važnosti.