nezavisni_svegar

KARLOVAC – Uoči predstojećih izbora za mjesnu samoupravu svoj program i kandidate za vijeće gradske četvrti Novi centar danas je predstavila i nezavisna lista Domagoja Švegara.

Podsjetimo, Švegar je bivši HSP-ovac koji je u nezavisne otišao nakon sukoba s čelništvom stranke, do kojeg je došlo zbog njegovog pozitivnog stava o vrijednostima anfifašizma s kojima se njegovi njegovi nadređeni u HSP-u nisu složili. Nakon toga je zajedno s grupom uglavnom mlađih i visokoobrazovanih istomišljenika izašao iz stranke, no nastavio je političko djelovanje pozvavši građane koji raspolažu određenim podacima ili dokazima o nepravilnostima u radu gradske uprave ili tvrtke da svoje prijave pošalju na antikorupcijski e-mail kojega je otvorio upravo s tom namjenom, obvezavši se da će svaki od navoda provjeriti, i po potrebi provesti i podizanje prekršajnih ili kaznenih prijava.

Neke od najvažnijih točaka programa nezavisne liste Domagoj Švegara su prikupljanje financijskih sredstava mimo dodjeljenih proračunskih sredstava aapliciranjem na razne natječaje, uključivanje mladih u rad gradske četvrti Novi Centar, zašita zelenih površina u toj četvrti, izgradnja nogostupa u Krležinoj ulici, zagovaranje nastavka izgradnje gradskog prstena i željezničkog stajališta, te oživljavanje gradske tržnice, no prije svega žele u rad gradske četvrti što više uključiti građane, rekao je kandidat s liste, apsolvent Filozofskog fakulteta Ivan Mužar.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nezavisni_1.mp3}

Kandidati s nezavisne liste Domagoja Švegara otkrili su i da imaju ambicije i ideje kako oživjeti gospodarstvo. Detalje o tome ispričao je dipl. ing. građevinarstva Davor Petračić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nezavisni_2.mp3}

Program nezavisne liste Domagoja Švegara i više o kandidatima možete doznati na web stranici www.nezavisni-ka.org, a Švegar se nada da će građani prepoznati njihove ideje i to što su uoči izbora iznijeli konkretne ciljeve na čijem otvorenju žele raditi.