policija_karlovacka

Kaznena djela 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela.

Teške krađe

U razdoblju od 16. do 21. ožujka u mjestu Gornji Sjeničak, općina Lasinja, nepoznati počinitelj je provalio u dva radna stroja. Tom prilikom otuđena je veća količina dizel goriva, akumulatori i razni alat. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

U razdoblju od 19. do 21. ožujka nepoznati počinitelj je u Karlovcu na Mažuranićevoj obali provalio u plastenik vlasništvo obrta iz Duge Rese. Tom prilikom je otuđena registar kasa, telefon, alat i drugo. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Krađe

Tijekom noći sa 17. na 18. ožujka u mjestu Malijašići, grad Karlovac, s rijeke Kupe otuđen je drveni čamac vlasništvo Karlovčanina starog 59 godina. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 37 godina, da mu je nepoznati počinitelj s kamionske prikolice otuđio aluminijsku bočnu stranicu. Kamionska prikolica je bila parkirana na parkiralištu u mjestu Gornje Mrzlo Polje Mrežničko, grad Duga Resa, a materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Ostali događaji

Od jučer do danas, u razdoblju od 6 do 6 sati, na području Policijske uprave karlovačke evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i jedan prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji (Karlovac).

U istom razdoblju evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih su dvije s lakše ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.

Izvor: http://www.karlovacka.policija.hr