ivkovic

  • March 29, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – „Neće mi biti lako, preda mnom je velik zadatak: privesti ovaj brod u mirnu luku i osigurati situaciju u kojoj treneri i igrači mogu biti maksimalno koncentrirani na svoj posao”. Rekao je to danas novi direktor Nogometnog kluba „Karlovac” Tomislav Ivković, predstavljajući u prostorijama kluba svoje planove za budućnost karlovačkog prvoligaša.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivkovic_1.mp3}

Činjenicu da velikom dijelu igrača ovoga ljeta ističu ugovori, Ivković ne vidi razlogom da oni ne ostanu u klubu. Ističe da je riječ o kvalitetnim igračima, te da će svi, ukoliko se uspiju dogovoriti o uvjetima, imati priliku nastaviti igrati za Karlovac. No, na razočaranje igrača, realno je za očekivati da će im biti ponuđeni ugovori skromniji od dosadašnjih.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivkovic_2.mp3}

Ivković je ujedno demantirao nagađanja o visini vlastite plaće. Iako njezin točan iznos nije želio otkriti, tvrdi da se radi o iznosu mnogo manjem od 3.000 eura koliko se špekuliralo u kuloarima. Našalio se da mu više i ne treba, jer, kako kaže, ionako nema poroke za koje bi mu trebao velik novac.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivkovic_3.mp3}

Novi trener NK „Karlovac” Srećko Lušić zahvalio je pak igračima na disciplini i profesionalnosti koju su pokazali u proteklih nekoliko dana koliko ih on trenira.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/lusic.mp3}

Koliko su problemi u klubu utjecali na igrače najbolje će se moći vidjeti na prvoj sljedećoj utakmici, u subotu 2. travnja, kada će momčad Karlovca gostovati u Koprivnici kod momčadi „Slaven Belupa”.