KABA

Second hand sajam 16. travnja na Promenadi

KARLOVAC – Za sve koji žele drugima darovati, povoljno kupiti ili prodati rabljene stvari, Udruga za kreativni razvoj Domaći i Eko Pan povodom Dana planeta Zemlje u subotu, 16. travnja, organiziraju posebno izdanje sajma rabljenih stvari „Imam dam, dobro sam”.

Sudjelovati mogu svi koji žele nešto darovati, povoljno kupiti, prodati, ili s drugima razmjeniti ono što im više nije potrebno. Sajam rabljenih stvari uključuje prodaju i razmjenu te štand “Uzmi ili ostavi” na kojem se mogu ostaviti vlastite stvari koje više ne trebaju i pogledati što su drugi ostavili. Pozivaju se građani da za darovanje donose isključivo upotrebljive stvari, bile one nove, rabljene ili malo korištene. Dobrodošle su, primjerice, knjige, stripovi, ploče, odjeća, obuća, dječje stvari, mali kućanski aparati i slični predmeti.

U okviru Sajma pozvani su da se pridruže i kreativci koji sami izrađuju rukotvorine da se predstave na “uradi sam” kutku. Organizatori napominju da nisu u mogućnosti osigurati štandove tako da prodavače pozivaju da ponesu svoje stoliće ili podloge.

Sajam će biti održan na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, poznatijem kao Promenada, s početkom u 9 sati.