mucis-info_3

LADY GAGA u pohodu nove kontraverze

Lady Gaga, “Majka čudovišta” glumit će Mariju Magdalenu u ‘Judi’, svojem novom biblijskom spotu.

Gagin kreativni direktor za grotesku – Laurieann Gibson za MTV News nedavno je rekao: “To je stvarno idući šok u svijetu. Mislim da većina ljudi već razmišljaju o Gagi i njenom bogohuljenju, siguran sam da će biti vrlo šokantno kad saznate koliku veliku i zaista revolucionarnu poruku prenosi ova pjesma i videospot. Nešto u stilu kako se osloboditi i usmjeriti k pravom razlogu.”

gaga

Gaga, jasno, nastavlja gurati omotnicu kontroverze, budući da je postala poznata po videu za pjesmu ‘Alejandro’ kao sado-mazo redovnica okružena golim muškaracima. Što možemo očekivati od videa na temu Biblije – kakav to Gaga fura novi stil?
Iako je pohađala katoličku školu i bila članica zbora, malo je čudno da je izrasla u nešto što je totalno kontra. Vjerovatno postoje i njeni dobri razlozi za sve to, a možda je i tu Bog sam imao prste. Da ona djeluje na društvo to je sigurno, a kako tko to prihvaća, stvar je individualna.
Danas u nekim izjavama govori kako Bog nije sve, kako ne prihvaća “znate ono homo-stuff” – kaže Gaga, ali sve mi se čini da se zapravo samo radi o PR koji se temelji na kontoverzi, provokaciji, tabuima i buntovništvu. Ipak, nije ona prva koja je na taj način temeljila svoju karijeru i – uspjela! Severina kod nas, Madonna vani… A Gaga – tko zna kakav je pomak ona napravila. Jedva čekam vidjeti taj videospot!

U2 namjerava razbiti rekorde najuspješnijih turneja novom Tour of All Time 360, vrijednost turneja oko 700 milijuna dolara

U2 kreće utvrditi rekord najuspješnijih turneja u povijesti premašivši Rolling Stonese koji su ​​za svoju Bigger Bang turneju 2005-2007 dobili oko 558 milijuna dolara. Bend predviđa da bi oko 700 milijuna dolara bila zarada nove turneje. Najveći rock-pozer Bono i njegova ekipa na turneji su do 30. srpnja, a zahvaljujući rasprodanom koncertu u Săo Paulu početkom ovog tjedna već je sada jasno da su prestigli Stonese.

u2

Procjenjuje se da bi do kraja turneje, 30. srpnja u Kanadi, U2 trebao prodati oko sedam milijuna karata u vrijednosti nešto višoj od 700 milijuna dolara.
Zarada od 700 milijuna na turneji koja je krenula 2009. čini se popriličnom, ali treba uzeti u obzir produkcijske troškove velike turneje, koja se protegnula na 30 zemalja i nekih 110 nastupa.
Sve je to dokaz koliko je trajna U2-ova globalna popularnost. Iako je meni malo osobno čudan uspjeh te posljednje turneje, s obzirom da je njohov posljednji album pod naslovom „No Line On The Horizon”, album koji nema velikih hitova. Bit će da žive na staroj slavi…

SHAKIRA, Arena Zagreb – 10.05.2011.

Latino diva SHAKIRAće u Zagrebu održati koncert u utorak 10. svibnja u zagrebačkoj Areni, a u sklopu svoje ‘The Sun Comes Out’ turneje. Ulaznice su prodaji na svim ovlaštenim mjestima Eventima, a mogu se kupiti i online na www.eventim.hr; od 300kn do 750kn, ovisno o mjestu koje želite. Priredit će nam naša Shakira pravi spektakl koji će biti mješavina starih i novih hitova. Ovogodišnja turneja na kojoj promovira svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pjesma prošloga ljeta, ‘Waka Waka’, nastavlja pomicati granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularni doživljaj.

shakira

Njezina dvosatna izvedba je mješavina plesne glazbe, divnih balada i snažnog rocka, dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od istinskih glazbenih zvijezda. Zaista, djevojka na stageu radi sve: pleše, pjeva, svira gitaru, ima dobar kontakt sa ljudima. Bio ja na njezinom koncertu prije nekih 5 godina kad je u sklopu svoje svjetske turneje nastupila u Velikoj Gorici. Dakle, znam što govorim!