reality

posaoJa sam Ivan Pilaković, glavni i odgovorni urednik Trend Radija i TREND [portala]. I trebam vašu pomoć, cijenjeni čitatelji i slušatelji. Imam pet cura i ne znam koja bi od njih bila najbolja za novu radijsku voditeljicu u mom timu.

Slušajte Peticu – TREND reality specijal, od ponedjeljka do petka u 11:00 ujutro i 21:00h navečer u programu Trend Radija na 106,9 i 102,1 MHz, i upoznajte naše kandidatkinje, te glasujte za njih.

Odlučujete vi, a mi vas slušamo! Glasujete na našem [portalu], evo – ovdje s desne strane… samo kliknite na ime kandidatkinje koja vam je najbolja, ili tako da pošaljete ključnu riječ TREND razmak ime kandidatkinje za koju glasujete i nakon toga vaše ime i prezime. Ovakvu SMS poruku šaljete na 66701, a glasovati možete neograničen broj puta zaključno s peti petog (sve je u znaku broja 5!). Cijena poruke je 3,66 kn. A za najsretnije od vas koji će glasovati pripremili smo vrijedne nagrade – Satel vam svakog tjedna poklanja računalni set MS SATEL FIFTY, a pokrovitelj ovog realityja Caffebar KA 555 daje vrijednu nagradu od 555 kuna koje možete potrošiti na jedan dobar provod s ekipom u ovom novom-starom karlovačkom kafiću. Sudjelujte u akciji ‘Pomognimo uredniku u odabiru nove radijske voditeljice’, a kako bismo istu kod nas zaposlili već u svibnju! Ljudi, treba nam! 😉 Hvala unaprijed na pomoći!

A evo u nastavku i fotografija naših djevojaka! Klik na neku od njih će vas odvesti na profil kandidatkinje koja vas zanima – a ondje možete pročitati nešto o njoj i pogledati video-poruku koju je snimila samo za vas! Čitajte TREND [portal], slušajte Trend Radio, pratite Peticu i ostale emisije koje naše kandidatkinje ovih dana vode, glasujte za njih, osvajajte nagrade i… i to je – to! Ne da mi se više pisat’! Evo fotki cura u nastavku….

Marjana_Janji1 Mrkic_Mirta1 Lara_Migalic1

Marijana Janjić                                Mirta Mrkić                                     Migalić Lara

masa_podkrajac ana_zupcic1

  Maša Podkrajac                             Ana Župčić