KABA

Nove kreativne radionice u CZM na Gazi

KARLOVAC – Centar za mlade NaGazi u Karlovcu nastavlja s aktivnostima neformalne edukacije. Tijekom svibnja i lipnja bit će održano nekoliko zanimljivih radionica za koje su prijave još uvijek otvorene.

U suradnji s udrugom Shiatsu soba, u planu su dva predavanja i radionice vezanih za poticanje zdravih stilova života: 21. svibnja – predavanje “Kako se očistiti i ostati zdrav” te radionica izrade prirodnih sapuna, a 18.lipnja predavanje “Njega kože iznutra” i radionica izrade prirodnih balzama i maslaca za tijelo.

U području kreativnog izražavanja bit će organizirane dvije radionice – upoznavanje s tehnikama “decoupage”- 4. lipnja i “”shabby”- 11.lipnja , vrlo popularnim među kreativcima koji se bave restauracijom i uređivanjem starih stvari, namještaja i sličnih predmeta.

U sklopu Centra za mlade i dalje redovito djeluje tečaj oblikovanja keramike za djecu i odrasle kao i sekcija Kreativa, čije su članice tijekom prošlog tjedna bile zadužene za pomoć pri izradi interaktivnih pejzažnih instalacija u događanju “Živjeti s parkom”, koje je u organizaciji Javne ustanove za upravljenja zaštićenim prirodnim vrijednostima “Natura viva” održano u Vrbanićevom perivoju.

Svi zainteresirani za predavanja i radionice detaljnije informacije mogu dobiti na broju telefona 600 996 te mailu: domachi@domachi.hr na kojima se zaprimaju i prijave.

Navedene aktivnosti odvijaju se u sklopu projekta „Budi aktivan, uključi se!” financiranog sredstvima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Grada Karlovca.