vrtic

KARLOVAC – „Naš vrtić treba ogradu” naziv je akcije koju je za prikupljanje sredstava za postavljanje ograde i uređenje dječjeg igrališta organizirao Dječji vrtić Rakovac. Akcijom se želi urediti igralište u sklopu vrtića i oko njega postaviti ograda kako bi se spriječio vandalizam nad spravama na igralištu, učestale provale u vrtić i ostavljanje smeća na prostoru igrališta.

U inicijativu je uključeno osoblje vrtića, roditelji, predstavnici Gradske četvrti Rakovac, udruga Centar za civilne inicijative i nekoliko volontera. Kako bi se djeca iz vrtića i susjedstva mogla igrati na sigurnom i čistom igralištu potrebna im je pomoć i financijska potpora. Upravo to je razlog pokretanja ove akcije, koja je zamišljena kao dječja priredba u sklopu koje će biti organizirane tombola, prodajna izložba dječjih radova i kreativne radionice, a također će biti predstavljena slikovnica koja nosi isti naziv kao akcija, „Naš vrtić treba ogradu”.

Priredba počinje u 17 sati u Dječjem vrtiću Rakovac u Tuškanovoj ulici. Svi koji žele dati svoj doprinos uređenju igrališta na Rakovcu pozvani su da se pridruže i provedu veselo poslijepodne u društvu malih Karlovčana iz ovog vrtića.