KABA

“Moj prvi rječnik” mlade karlovačke profesorice

KARLOVAC – Mlada karlovačka profesorica njemačkog jezika Danijela Kikić Dakić objavila je prvi priručni rječnik njemačkog jezika na karlovačkom području. Rječnik koji je predstavljen danas učenicima osnovne škole Banija u kojoj profesorica predaje, oblikovan je na temelju trogodišnjeg istraživanja, a u njegovu stvaranju mnogo su joj pomogli i njezini učenici, kazala je Danijela Kikić Dakić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rjecnik_1.mp3}

Zanimljivo je da je kvalitetu ovog rječnika prepoznala i Agencija za odgoj i obrazovanje koja ga je stavila na listu dodatnih nastavnih sredstava. Tako je učenicima diljem Hrvatske omogućeno korištenje ovog zanimljivog priručnog rječnika. A kome je namijenjen rječnik „Moj prvi rječnik”, ispričala je profesorica Kikić Dakić.

Imedika

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rjecnik_2.mp3}

Ovaj rječnik, istaknula je profesorica, nastao je s namjerom da učenicima olakša učenje njemačkog jezika i da im uvijek bude pri ruci kao podsjetnik.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rjecnik_3.mp3}

U promociji prvog rječnika njemačkoj jezika jedne karlovačke profesorice, svojoj su nastavnici pomogli i učenici priredivši zanimljiv program na hrvatskom, ali i njemačkom jeziku.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/rjecnik/*{/rokbox}

Ples