KABA

Šest novih članova Historie Vive

KARLOVAC – Društvo „Historia Viva“ imala je audiciju za nove članove. To društvo prezentira povijesne osobe vezane uz Karlovac i njegovu okolicu i tijekom godine nastupa i izvan karlovačkog područja.

Kako doznajemo od predsjednika društva Historia Viva Tomislava Hauptfelda, odaziv na audiciju je bio vrlo dobar, što potvrđuje i podatak da je šestoro osoba sposobno zadovoljiti kriterije koje Historia Viva postavlja pred buduće članove.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/historia_1.mp3}

Imedika

Historia Viva za sada prezentira dvadesetak povijesnih likova vezanih uz Karlovac i njegovu okolicu. Za neke trebaju i zamjene jer se događa da društvo Historia Viva kadkada nastupa u jednom danu i na dva mjesta. Pored toga, sinoćnja audicija pokazala je da ima i onih koji mogu prezentirati nove povijesne likove.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/historia_2.mp3}

Ovo nije posljednja audicija, kaže Tomislav Haupteld i najavljuje prvi naredni nastup ove družine. Bit će 12. srpnja u 20 sati na trgu ispred Gradskog muzeja u okviru 5. po redu manifestacije nazvane „Muzejske zgode“. Inače, detalji o društvu Historia Viva mogu se pronaći i na njihovom portalu www.historia-viva.hr.Ples