KABA

Potpisani ugovori o razvoju turizma

KARLOVAC – „Izrada strategije razvoja turizma grada Karlovca od 2012. do 2020. godine” naslov je projekta za čiju provedbu je ugovoreno u Uredu karlovačkog gradonačelnika. Potpisali su ga prvi čovjek Karlovca i predsjednik Turističke zajednice grada Damir Jelić, te Jože Perić dekan Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Goran Radman dekan Veleučilišta Vern u Zagrebu i Branko Wasserbauer dekan karlovačkog Veleučilišta.

Pozdravljajući goste među kojima i direktoricu Turističke zajednice Tihanu Bakarić, Damir Jelić je informirao kako je upravo završila Skupština Turističke zajednice Karlovca na kojoj je bilo je bilo riječi i o budućnosti turizma u Karlovcu. Prošlu subotu ministar turizma Damir Bajs potpisao je ugovor o Strategiji razvoja turizma u Hrvatskoj, a svega šest dana poslije u Karlovcu potpisujemo nešto slično, izjavila je Tihana Bakarić. Važnost ovoga dokumenta komentirao je i dekan Jože Perić iz Opatije koji je podvukao važnost javnosti u provedbi Ugovora pa i monitoringa.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/strategija_1.mp3}

Goran Radman je naglasio kako turizam može biti značajan potencijal razvoja Karlovca pa ugovor između grada i visokoobrazovnih ustanova u Hrvatskoj smatra izuzetnom suradnjom. Veleučilište Vern se snažno okreće prema inovativnom i poduzetničkom turizmu.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/strategija_2.mp3}

I karlovačkom Veleučilištu je zanimljiva strategija razvoja turizma koja će poboljšati kvalitetu življenja sviju nas, smtrara dekan Branko Wasserbauer.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/strategija_3.mp3}

turugo_2