iso_1

KARLOVAC – Veleučilište je dobilo certifikat ISO za izgrađeni sustav upravljanja kvalitetom. Dekanu Branku Wasserbaueru certifikat je uručio Frano Krstinić, glavni inspektor Hrvatskog registra brodova, koji je provodio ocjenu kvalitete.

Dekan Wasserbauer je kazao kako se na Veleučilištu od 2008. godine puno radilo na sustavu upravljanja kvalitetom a najzaslužniji za to su članovi Odbora za kvalitetu Veleučilišta. Prvi čovjek Borislav Josipović.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/certifikat_1.mp3}

Dobiti certifikat za neku ustanovu nije cilj sam po sebi, nego izgradnja sustava upravljanja kvalitetom, a time je na Veleučilištu u Karlovcu napravljen prvi korak u ISO svijet kvalitete, zaključio je Borislav Josipović.

Karlovačko Veleučilište postavilo je jasna pravila ponašanja, ciljeve i mehanizme nadzora za njihovo ispunjavanje, kazao je Frane Krstinić, glavni inspektor Hrvatskog registra brodova.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/certifikat_2.mp3}

Stoga se već sada može ustvrditi da će i današnji studenti jednoga dana postati stručnjaci koji će biti s nama, a koliko ćemo u tome uspjeti, ovisi i o sustavu upravljanja kvalitetom, zaključio je Krstinić.