music_info_16

INCUBUS

 

Volite li INCUBUS, nu – metal bend iz L.A., evo zanimljivog linka na kojem možete pogledati nove videoisječke – bilo s neke live izvedbe, iz intervjua, izjava ili kakvog komentara. A i tu je novi spot “Promises promises”. Nove slike benda su također gore, vrlo kvalitetno napravljene. Dakle, djevojke, vi koje volite momke iz INCUBUSA – obavezno skoknite na ovaj sajt :

 

http://www.mtv.com/music/posted/incubus/#fbid=hM0s_1vYENd

 

RAGE AGAINST THE MASCHINE

 

Zadržimo se još malo u L.A.-u i na rock – metal bazi. Kao što sam vam u jednom od prošlih MUSIC INFA najavio da bend R.A.T.M. priprema jedno veliko iznenađenje – pretpostavljam da je to ovo sljedeće o čemu ću vas izvijestiti.

Bend priprema razne aktivnosti, uključujući i kampiranje, a u L.A. Coloseumu i “L.A. Raising show” uz izvođače kao Muse, Rise Against, Lauryn Hill i mnoge druge. Dakle, nogomet – bend protiv benda. A na koncertu će biti masivni video zidovi, ozvučenja i posebna sjedala za goste. Također, R.A.T.M. će snimiti i novi spot za njihovu pjesmu “Guerilla Radio”.

Nadajmo se da ćemo moći i na internetu pronaći kako je bilo na tom okupljanju u L.A.-u.

Evo i jedan videolink s njihove pripreme za okupljanje :

 

http://www.rollingstone.com/videos/new-and-hot/rage-against-the-machine-guerilla-video-for-l-a-rising-fest-20110711

 

KISS – NOVI ALBUM

 

Evo za kraj ovog članka i nešto starih izvođača koji su ponovo na sceni. KISS-ovci su žestoko krenuli po novom albumu. Naime već su snimili 8 novih stvari i album izdaju iduće godine.

Gitarist Tommy Thayer otkrio je za Penisilvanijski časopis “The Express Time” da novi materijal ide fenomenalno ! “Već smo nekoliko tjedana u studiju. Kažem vam da će ovo biti nešto nabolje od KISS-a. Ideja nam je bila da ponovo osvježimo stari KISS uz uvjet da će ovaj put album biti više usmjeren na riffove. Nastojat ćemo zadržati dobru staru vibru i ovi albumom napraviti sljedeći veliki korak naprijed.” – kaže Tommy.

Pripemite se na nove duge jezike i šminku na novom albumu.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/incubus/*{/rokbox}