KABA

Počinju radovi u Supilovoj ulici na Dubovcu

KARLOVAC – Iz gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija najavili su da danas započinju radovi na rekonstrukciji kanalizacije u Supilovoj ulici. Radi se o drugoj dionici projekta izgradnje kanalizacije od Ulice Miroslava Krleže do Marmontove aleje na Dubovcu.

Radovi obuhvaćaju izgradnju novog kolektora u dužini 248 metara. U sklopu ovih radova bit će zamijenjeni stari kućni priključci na javnoj površini, izgrađeni slivnici za oborinsku odvodnju, a također će biti izmješten vodoopskrbni cjevovod. Za vrijeme izvođenja radova osigurati će se funkcioniranje odvodnje iz kućnih priključaka te opskrba pitkom vodom.

O eventualnim prekidima opskrbe pitkom vodom, plinom, strujom i ostalim uslugama građani će biti pravovremeno obaviješteno putem medija. Tijekom izvođenja radova biti će uspostavljena posebna regulacija prometa.

Vrijednost investicije je 2,7 milijuna kuna.

Izvođač radova je Aquaterm d.o.o. Karlovac. Stručni nadzor radova vršit će ovlaštena tvrtka Tehnivo, interni nadzor Vodovod i kanalizacija i predstavnici Grada Karlovca, a vršit će se i geomehanički nadzor. Predviđeni rok završetka radova je 120 kalendarskih dana od početka radova.