KABA

Prijave na donacijski natječaj Karlovačke pivovare još samo 3 dana

KARLOVAC – Još su samo tri dana ostala za sudjelovanje u natječaju Karlovačke pivovare “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”.

Karlovačka pivovara je i ove godine, po treći puta, objavila donacijski natječaj, čiji je cilj poboljšanje kvalitete života u lokalnoj zajednici, odnosno, kako navode u Pivovari, učiniti Karlovac i Karlovačku županiju još ugodnijim mjestima za život. Na natječaj se mogu javiti svi članovi lokalne zajednice koji misle da imaju ideju za kvalitetne projekte usklađene s tim ciljem.

Ukupan fond za donacije iznosi 500.000 kuna,što je nešto manje u odnosu na lani kada je Pivovara na različite projekte karlovačkih udruga i ostalih organizacija osigurala 800.000 kuna.

I ove godine, Pivovara će donacije dodijeliti isključivo onim projektima koji se tiču Karlovca i Karlovačke županije, i to u područjima humanitarnih projekata i djelovanja, sporta, kulture, okoliša i obrazovanja. Kriteriji za odabir bit će važnost projekta za lokalnu zajednicu i doprinos kvaliteti života u lokalnoj zajednici, a prijavljeni projekti moraju se u cijelosti ili djelomično odnositi na tekuću godinu.

Detalje je ispričao predsjednik uprave Karlovačke pivovare, Alexander Gerschbacher.
 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/natjecaj_pivovara.mp3}

 

Natječaj je otvoren do 1. rujna, tako da vam je ostalo još samo tri dana za prijavu.

Obrazac prijave dostupan je na internet stranici Karlovačke pivovare, www.karlovacka.com, a prijave možete slati na e-mail donacije@karlovacko.hr, ili poštom na adresu Karlovačka pivovara, za donacijski natječaj, Dubovac 22.

Objava rezultata donacijskog natječaja Karlovačke pivovare bit će krajem rujna ili početkom listopada.