KABA

“Dajte nam mungose”

KARLOVAC – Iako je 130 stanovnika iz ulica Herte Turze i Matije Gupca u Gradskoj četvrti Dubovac svojedobno uputilo peticiju zbog komunalnih problema, do danas od mjerodavnih iz Grada Karlovca nema nikakvog odgovora. To je ustvrdila Snježana Kirinić, predsjednica karlovačkih Laburista pred novinarima, a na zamolbu građana Dubovca koji traže normalne uvjete života i stanovanja.

Hrvatski laburisti zahtijevaju od gradske vlasti i gradonačelnika Damira Jelića da konačno reagiraju i počnu obavljati svoj posao za koji ih naši građani plaćaju i više nego dobro. Snježana Kirinić pojasnila je stanje u toj gradskoj četvrti.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/uvjeti_1.mp3}

Na žalost, građani u ulicama Herte Turze i Gupčevoj takvo stanje doživljavaju svakodnevno a dobili su jedini odgovor kako su zaprašeni komarci, kaže Kirinić i dodaje kako je možda gradonačelnik Jelić voljan nabaviti dva -tri mungosa, ili što već.
 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/uvjeti_2.mp3}

Laburisti upozoravaju i na dizalicu zaboravljenu na gradilištu pa poručuju kako je pitanje dana kada će se ona urušiti i ugroziti ljudske živote i imovinu. Predlažu da se dizalica ukloni ali i pokrene pitanje odgovornosti poduzeća koje je ostavilo gradilište napušteno i nije ispunilo svoje obaveze koje je zadužilo.

Sramotno stanje imaju i stanari Gupčeve ulice koji već 20 godina mole za kanalizaciju. Sve okolne ulice dobile su priključke, čak i dvije privatne kuće i autopraonica, ali ne i Gupčeva. Osim gradonačelnika, Laburisti prozivaju i vijećnike da počnu obavljati svoj posao.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/uvjeti_3.mp3}

 

Hrvatski laburisti – stranka rada predlaže svim strankama da ukoliko žele izborne glasove građana, počnu ih slušati kada im govore što trebaju, jer građani su oni od kojih primaju novac za svoje više nego dobre plaće, da prestanu sa cirkusiranjem po medijima i počnu raditi za opće dobro svih svojih građana a ne za svoje dijelove tijela koji im se nalaze u tim foteljama, zaključila je Snježana Kirinić, predsjednica karlovačkih laburista.

 


Ples