KABA

Što raditi ovaj vikend?

Iskoristite vikend!!! Planirajte uz ”VIKEND PLANER” na Trend portalu!!!!

Vikend u znaku rock koncerata!!

Karlovac je ovog vikenda definitivno u znaku rocka. U dva dana u gradu će nastupiti pet rock sastava. Sve započinje svirkom domaćeg trija ”Plakat” ovog petka od 21 sat u pivnici Crni mačak.

saneNakon toga svi pravac u Papa’s bar u kojem će koncert za ”džaba” održati zagrebački old school moderni rock band ”Sane”. Odlična poslastica za sve koji vole dobru live svirku autorskih stvari ali i njihovih obrada od kojih je svakako najpoznatija ”Ja bih preživio” od Dine Dvornika.

U novootvorenom MODS caffe baru Karlovac (bivša Zlatna jabuka :)) u Radićevoj karlovački kultni punk-rock sastav ”Prije svega disciplina” snima live album.

U Edisonu malo drugačiji đir, DJ Ivan i DJ Damyr rasturaju na B-day clubbingu od 22 sata.

Za malo kulturnog uzdizanja prije ‘uništavanja’ u dobroj zabavi dođite ovog petka u 19,30 sati u Centar za mlade na Gazi. Tamo vas čeka otvaranje izložbe tiskanih fraktala, autora Dražena Jerkovića iz Zagreba. Vidjet ćete tamo i veći broj njegovih radova projiciranih na velikom platnu čiji će doživljaja upotpuniti DJ Dots iz LED kolektiva.

Diskoteka Remix u Ogulinu mjesto na kojem se ovog petka održava humanitarni koncert u organizaciji udruge Oda prijateljstvu i 4.a razreda ogulinske Gimnazije. Cijena ulaznice iznosit će 20 kuna, a sav prikupljeni iznos ide u humanitarne svrhe za liječenje Ivane (28), Gorana (25) i Valentina (17)

Nastupaju Speen, One Time Thing, Alf, Džontra Volta, Harmony band…

Subota nam je opet u znaku rocka. U Kazališnoj vas očekuju pop-rock obrade u live izvedbi Strings benda. Odlično za zagrijavanje prije Edisona u kojem od 23 sata nastupa kultna riječka grupa LET 3, najljepši poklon karlovačkim rockerima za blagdane!!!