laburisti1

  • September 20, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Radničke dionice i ciglice s ispisanim vrijednostima na kojima se temelji kampanja Hrvatskih laburista, suveniri su čijom će prodajom ova stranka nastojati prikupiti novac za predstojeću parlamentarnu izbornu kampanju.

Donacijskom kampanjom, odnosno prodajom ovih propagandnih materijala svojim simpatizerima i potencijalnim biračima, Laburisti se žele distancirati od aktualnih financijskih afera u vrhu vladajuće stranke, te ističu da će novac za svoju kampanju prikupiti transparentno, na način koji u Hrvatskoj još nije viđen.

Kampanju je na karlovačkoj tržnici predstavio koordinator u VII. Izbornoj jedinici Nikola Vuljanić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vuljanic_1.mp3}

„U zemlji punoj crnih fondova, stranačkih torbara i korupcije dovedeni smo u situaciju da malo tko vjeruje da su političari odgovorni ljudi. Mi želimo pokazati da politika može i treba biti drugačija, da može biti odgovorna te da i financiranje kampanje može i mora biti javno i transparentno,” dodaju Laburisti. Napominju kako radnička dionica simbolizira da su i radnici sudionici gospodarskog razvoja, a ciglice na kojima su zapisane vrijednosti predstavljaju temelje koje je potrebno vratiti u hrvatsko društvo, a pogotovo u hrvatsku politiku.

Vuljanić otkriva što očekuje od kampanje i po kojoj cijeni će laburisti prodavati svoje suvenire.
laburisti2

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vuljanic_2.mp3}

Suveniri će se sljedećih nekoliko dana moći kupiti na štandu Hrvatskih laburista na gradskoj tržnici, a nakon toga i na drugim lokacijama u gradu.

laburisti3