vele_kapi_1

  • September 26, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Ugovor o obrazovno-tehničkoj suradnji između Veleučilišta i Karlovačke pivovare danas su potpisali dekan ove obrazovne ustanove Branko Wasserbauer i predsjednik Uprave Pivovare Alexander Gerchbacher.

Ovo je nastavak naše uspješne suradnje od 2000. godine kada je na Veleučilištu osnovan odjel Prehrambene tehnologije sa smjerom pivarstva, kazao je u uvodu dekan Wasserbauer, te dodao kako se ovim Ugovorm osigurava međusobna poslovno-tehnička suradnja. Veleučilište će od Pivovare dobivati određene količine sirovine, a studenti mogućnost obavljanja prakse u pivarskim pogonima na Dubovcu, istaknuo je Branko Wasserbauer.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vele_kapi_1.mp3}

I predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerchbacher izrazio je zadovoljstvo na suradnji sa Veleučilištem s kojim je Pivovara više godina partner. S takvom praksom Pivovara nastavlja i dalje, poručio je.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vele_kapi_2.mp3}

Dekan Wasserbauer iskoristio je nazočnost prvog čovjeka Pivovare da se zahvali na dodatnoj pomoći – novčanoj donaciji na financiranju izgradnje dizala za invalide u Veleučilištu.