vaga_1

  • October 5, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Nakon 25 godina u Karlovac se vraća “Vaga”. Glazbeni festival „Vaga 2011″ koji će biti održan od 15. do 20. studenog ima za cilj promociju glazbenog stvaralaštva nepoznatih i manje poznatih glazbenika, kompozitora i pjevača, kao i glazbenih grupa različitog izričaja s šireg područja Karlovca i Karlovačke županije. Festival je najavila predsjednica organizacijskog odbora Željka Pulez.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_1.mp3}

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vaga/*{/rokbox}

Glazbeni festival “Vaga 2011″ bit će održana tijekom pet specijaliziranih večeri i finalnom večeri u Domu OSRH „Zrinski”. Vaga će započeti s večeri ozbiljne glazbe, nakon čega će uslijediti večer dječjih skladbi, pa etno večer, večer zabavne glazbe, te večer pop i rock bendova. Sve će završiti u nedjelju 20. studenog finalnom večeri na kojoj će se predstaviti pobjednici prethodnih večeri. Da će se na festivalu okupiti i već poznata imena hrvatske estrade, ispričao je glazbeni producent “Vage 2011” Tomica Jambrošić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_2.mp3}

Pripreme za „Vagu” su u punom zamahu, a počelo je i uvježbavanje pjesama uz posebno oformljen orkestav „Vage” koji je sastavljen od školovanih karlovačkih glazbenika.

Ovako značajna manifestacija predviđa i dobru tehničku potporu izvođačima. Tako će se sve večeri direktno prenositi na Trend radiju i Tv 4 rijeke, a kasnije dijelove programa preuzeti i lokalne televizije s kojima surađuje ova karlovačka televizija.