dicpditi_akcija

KARLOVAC – Gradska četvrt Zvijezda uručila je 5.000 kuna vrijednu donaciju Udruzi osoba s invaliditetom Karlovačke županije DICPDITI. Donaciju je predsjednici Udruge Gordani Jurčević predao predsjednik GČ Zvijezda Slavko Ciboci.

– Drago nam je da smo se priključili ovoj plemenitoj akciji, ovo nije prvi puta. Gradska četvrt Zvijezda i ubuduće će podržavati akcije čiji je cilj pomoći široj zajednici. Ovo je prigoda pozvao i ostale ustanove, pravne i fizičke osobe te gradske četvrti i mjesne odbore da se priključe i pomognu nabavku specijalno prilagođenog kombi vozila za osobe u invalidskim kolicima – kazao je Ciboci.

Zvijezda je ujedno druga karlovačka četvrt koja se novčanim sredstvima uključila u kampanju Udruge: “Vozilo koje život znači”. Do sada je to učinila GČ Banija.

Inače, Kampanja za nabavku specijalnog vozila za osobe s najtežim vrstama i stupnjem invaliditeta pokrenuta je 16. rujna i do sada je Udruga prikupila 15.000 kuna od potrebnih 230.000 kuna za njegovu kupnju. Akciju su do sada podržali brojni građani, gradske četvrti i djelatnici MUP-a PU Karlovačke koji su prikupili 7.500 kuna.

dicpditi_akcija2