humano_1

TUŠILOVIĆ/VOJNIĆ – Pročelnica za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH Dubravka Kutleša Herljević u pratnji suradnika, predstavnika ogranka Krapinsko-zagorske županije te predsjednika podružnice Karlovačke županije Stjepana Benea predala je danas donacije u sportskoj opremi i računalima Ogranku Vojnić te udžbenike i torbe školskoj djeci u Tušiloviću.

Sportskim potrepštinama tako je opremljeno desetoro članova malonogometnog kluba djece hrvatskih branitelja u Vojniću, a školskim torbama i priborom desetoro djece branitelja slabijeg imovinskog stanja u Tušiloviću.

Riječ je o nastavku provođenja projekta pod naslovom “Djeca hrvatskih branitelja – ulici NE, a sportskim klubovima DA” jer sportskim uspjesima tako vraćamo dug našim očevima koji su stvorili Hrvatsku, pojasnila je Dubravka Kutleša Herljević. No, ne bi uspjeli da nije dobrih ljudi i tvrtki donatora.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/humano_1.mp3}


U Vojniću su pokloni predani u prostorijama Ogranka Udruge koje se ovih dana uređuju, a na donaciji malim nogometašima zahvalio je predsjednik Udruge DVDR-a Boro Matijević.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/humano_2.mp3}

Ogranak u Vojniću dobio je prostor nakon dvije godine molbi i traženja, ističe Matijević i podsjeća na odličnu suradnju sa drugim ograncima u Hrvatskoj. Njihove predstavnike očekuje u dogledno vrijeme na službenom otvaranju prostorija koje će za svoje aktivnoisti koristiti 23 člana Ogranka UDVDR RH.


{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/humano/*{/rokbox}