vaga_2011

  • November 8, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Sve je spremno za Glazbeni festival “Vaga 2011” koji se nakon 25 godina vraća u Karlovac. Festivalski orkestar svakodnevno vježba s izvođačima za nastup na festivalu, a ulaznice za sve festivalske večeri od sutra su u prodaji.

Na pet festivalskih večeri i onoj finalnoj nastupit će oko 75 izvođača iz Karlovca i Karlovačke županije, ili izvođači koji izvode skladbu autora koji dolazi s podrčja Karlovca. Cilj Vage je promocija glazbenog stvaralaštva nepoznatih i manje poznatih glazbenika, kompozitora i pjevača, kao i glazbenih grupa različitog izričaja sa šireg područja Karlovca i Karlovačke županije.

Vaga će započeti s večeri ozbiljne glazbe u utorak 15. studenog, nakon čega će uslijediti večer dječjih skladbi, pa etno večer, večer zabavne glazbe, te večer pop i rock bendova. Sve će završiti u nedjelju 20. studenog finalnom večeri na kojoj će se predstaviti pobjednici prethodnih večeri. Festival će se održavati u Domu OSRH Zrinski u Karlovcu.

Ulaznice za festival možete po povoljnim cijenama nabaviti već od srijede, 9. studenog na prodajnom mjestu koje će se nalaziti u prizemlju MV Trend centra na Trgu Josipa Broza 2. Ulaznice će se prodavati od srijede do petka od 8 do 17 sati.

No, ne brinite, ulaznice za Vagu moći ćete kupiti i za vrijeme održavanja Vage, ali ih osvojiti u nagradnoj igri na Trend radiju svakog dana od 10 sati, kao i u programu Televizije 4 rijeke.

Više o nekim izvođačima na ovogodišnjoj Vagi možete saznati klikom na banner Vage. Pratite nas i na Facebook-u!