KABA

LW980S serija – LG-ijev flagship je stigao

NANO-FULL-LED-240x122

FULL LED susreće tehnologiju NANO osvjetljenja. Slike su svjetlije, jasnije i pravilnije nego ikada prije uz tehnologiju NANO osvjetljenja zahvaljujući kojoj se LED svjetlost širi ravnomjernije. Osim toga, tehnologija Micro Pixel Control omogućuje najdublje, najtamnije i najprirodnije boje kako bi se pojačale jasnoća i preciznost slike bez premca.

lgTV

Iskusite mnoštvo popularnih streaming sadržaja i aplikacija. Uz LG aplikacije i vrhunski sadržaj, uživajte i u velikom rasponu kvalitetnih aplikacija, interaktivnim igrama i uslugama Video On Demand kreiranim za individualnu i obiteljsku zabavu.

lg-3dCinema 3D je nova generacija 3D tehnologije koja je uklonila zapreke pravom 3D iskustvu kao u kinu. Donosi ugodnost za Vaše oči uz certificiranu 3D tehnologiju bez treperenja i zamagljivanja te lakše 3D naočale za čiji rad nisu potrebne baterije. Uživajte u najnovijoj 3D tehnologiji koja pruža poboljšanu ugodnost, praktičnost i kvalitetu.

LW9800Osnovne značajke:

· NANO FULL LED tehnologija
· INFINIA dizajn
· Cinema 3D (do 31.12. u tijeku promocija 5 godina dodane sigurnosti)
· Konverzija 2D u 3D iz brojnih video izvora (RF, HDMI,…)
· DualPlay funkcija – omogućuje da se sa kompatibilnim igraćim konzolama na istom zaslonu istovremeno prikazuju dva različita prikaza za dva igrača
· Integrirani DVB-T/C/Satelitski tuneri
· PVR funkcionalnost – snimanje digitalnog TV programa na extHDD (min 40GB)
· SMART TV (Full Web Browser, SmartShare funkcija, upravljanje pametnim telefonom)
· WiFi i DLNA kompatibilan (nije potreban adapter)
· ugrađen subwoofer
· MagicMotion u paketu
· 2 kom 3D naočala u paketu
· 2 kom DualPlay naočala u paketu
· Dostupan u 47″ i 55″ izvedbama

Info:satel.klc@gmail.com