etno_27

  • November 18, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – “Tamo gdje Pokuplje počinje” naziv je skladbe klape Carolo koja je osvojila najviše ocjene stručnog žirija na Etno večeri Glazbenog festivala “Vaga 2011”. Drugo mjesto na trećoj večeri Vage osvojila je klapa Voneti sa skladbom “Zapivat će kale i đardini”, dok su treći “Dugoreški sokoli” s pjesmom “Ispod Vinice”.

Na Etno večeri publika u Domu OSRH mogla je uživati u skladbama različitog glazbenog izričaja, od tamburaša, solista na gitarama i klapa. Kao gosti večeri još jednom su oduševile dobitnice glazbene nagrade Porin, karlovačko-samoborska skupina Singrlice, te Folklorni ansambl Matija Gubec.


{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vaga_etno/*{/rokbox}

Večeras, na četvrtoj večeri “Vage 2011” koja počinje od 20 sati nastupit će Karlo Bartolec, Emilija, Zdravko Vidak, Sanda Halovanić, Maria, Žigolo, Brod u boci, Klapa Furešti, Goran Ilić, Viktor Vidović, Duo Amaro, Grupa 047 i DRC, Vesna Žagar, Darko Domijan i Alen Slavica. Gosti večeri su grupa Tribute to Abba i Toni Janković.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na prodajnom mjestu koje se nalazi u prizemlju MV Trend centra na Trgu Josipa Broza 2 i u papirnici Mozaik na Korzu, kao i na blagajni Doma oružanih snaga.No, ulaznice za Vagu možete osvojiti u nagradnoj igri na Trend Radiju svakog dana od 10 sati, kao i u programu Televizije 4 rijeke.

Glazbeni festival “Vaga 2011” uživo svake večeri prenose Trend Radio i TV 4 rijeke.