hdz_zadnja

KARLOVAC – Ne nasjedajte na priče i politikantske optužbe onih koji govore da smo bili nekompetentna Vlada koja nije radila ništa – poručila je biračima danas iz Karlovca nositeljica HDZ-ove liste za 7. izbornu jedinicu i dosadašnja ministrica financija Martina Dalić. Posljednjeg dana prije predizborne šutnje ponovila je da HDZ jamči da neće biti novih poreza, privatizacije prirodnih bogatstava i infrastrukture, kao niti smanjivanja mirovina, a ono što obećaje su poticajna porezna politika, olakšice za zapošljavanje, ulaganje u otvaranje novih radnih mjesta i financijska stabilnost države. Dalić je pozvala birače da u nedjelju na izborima vrednuju i ocijene dosadašnji rad HDZ-ove Vlade.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hdz.mp3}

Dalić je također komentirala predizborne ankete te birače uputila da ne glasuju za male stranke kako na neizravan način ne bi doprinijeli boljem uspjehu glavnog HDZ-ovog oponenta.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hdz_2.mp3}


I ovu priliku HDZ-ovci su iskoristili za još jednu kritiku HSS-u i Božidaru Pankretiću koji je prvi na HSS-ovoj listi na 7. izbornu jedinicu. Prozvali su ga za prisvajanje tuđih rezultata i zloupotrebu ministarstkog položaja u predizborne svrhe, a Dalić je naglasila da vjeruje da će birači kazniti takvo ponašanje i da HSS neće prijeći prag za ulazak u Sabor.