bencic

KARLOVAC Iako je samo HDZ posljednjeg dana uoči predizborne šutnje sazvao konferenciju za novinare kako bi biračima prenijeli finalne poruke, ništa manje aktivne nisu bile niti druge stranke, koje su, baš kao i HDZ, i ovoga petka iznijele svoje štandove na trg na karlovačkoj tržnici.

Upitno je hoće li današnji cirkus koji su stranke priredile na tržnici imalo utjecati na izborni rezultat, no mi smo gužvu iskoristili kako bi na licu mjesta doznali što biračima poručuju političke opcije koje pretendiraju na zastupničke fotelje te što kažu na rezultate posljednjih predizbornih anketa.

Prvi se pred našim mikrofonom našao SDP-ov Josip Benčić, 12. na listi Kukuriku koalicije za 7. izbornu jedinicu:
{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bencic.mp3}

Prvi na listi Hrvatskih laburista- stranke rada za 7. izbornu jedinicu Nikola Vuljanić iz otkrio nam je da je uvjeren u prelazak izbornog praga , a nada se da će u našoj izbornoj jedinici uspjeti osvojiti i dva mandata.

laburisti_vuljanic

Evo što je Vuljanić poručio biračima:
{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vuljanic.mp3}

 

Čemu se nada koalicija HSS-Zelena stranka-Stranka penzionera ispričao nam je HSS-ov Ivan Banjavčić kojega smo uhvatili dok je njegova kolegica Marina Kolaković, inače treća kandidatkinja na listi ove opcije, bila prezauzeta dijeljenjem vrećica ljudima koji su se natiskivali oko štanda.

cirkus9

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/banjavcic.mp3}

Hoće li se sve ove nade i prognoze obistiniti i tko će u nedjelju navečer slaviti, doznat ćemo vrlo brzo.