KABA

Počele prijave za treći Sajam vjenčanja

KARLOVAC – Grad Karlovac i Braniteljska zadruga “Fokus” organiziraju treći Sajam vjenčanja, a on će biti održan 4. i 5. veljače sljedeće godine, ovoga puta u školskoj sportskoj dvorani u Grabriku.

Budućim mladencima ovaj je Sajam vrlo praktično rješenje, jer im, budući da na jednom mjestu nudi sve što je potrebno za mnogima najljepši dan u životu, omogućuje da u samo nekoliko sati organiziraju i dogovore detalje svog vjenčanja i pri tome uštede vrijeme, ali i novac, jer su jedna od pogodnosti manifestacije popusti za parove, koji su svima uvijek dobrodošli.

Veliki interes izlagača u prethodne dvije godine, preko dvije tisuće posjetitelja i karta više koja se tražila za modne revije, potaknule su Grad Karlovac i Braniteljsku zadrugu „Fokus” da za ovu manifestaciju osiguraju veći prostor.

Prostor veći od 1.000 m2 omogućit će tako zainteresiranim izlagačima veću kvalitetu i bolju priliku za izlaganje i prezentaciju njihovih usluga i proizvoda. Ove godine na Sajmu se očekuje izlaganje više od 60 izlagača iz Karlovačke i susjednih županija: Zagrebačke, Sisačko moslavačke i Primorsko – goranske.

Obrtnicima je ovaj sajam prilika da se pokažu u najboljem svjetlu, da pokažu što najbolje rade, svoje umijeće i kreativnost, ali i da, naravno, prodaju svoje usluge i proizvode. No, obrtnici nisu jedini koji mogu sudjelovati na Sajmu vjenčanja. Naime, Karlovac ima OPG-a koja prednjače autohtonim proizvodima baziranim na ekološkoj proizvodnji, a uz malo ideje i kreativnosti, njihovi proizvodi mogu biti originalan dar koji mladenci za uspomenu i u znak zahvale daruju svojim gostima. Zato organizatori pozivaju predstavnike OPG-a da se priključe Sajmu vjenčanja, na njemu pronađu svoje mjesto i prezentiraju svoj rad.

Svi zainteresirani izlagači dodatne informacije mogu zatražiti na e-mail: bzfokus@gmail.com ili na broj mobitela: 098/ 200 349.