KABA

Kolos d.o.o. novi sponzor veslačima

KARLOVAC – Dugoreška tvrtka Kolos d.o.o. postala je novi sponzor Veslačkog kluba Korana. Ugovor o tome potpisali su vlasnik Kolosa Mijo Lorković i predsjednik VK Korane Antun Pugar.

Ugovoru je prethodila dobra poslovna suradnja između dugoreške građevinske tvrtke i karlovačkih veslača. Kolos je izgradio novo spremište za čamce a obavljenim poslom Veslački klub izuzetno je zadovoljan, kazao je Antun Purgar.

 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/veslaci_1.mp3}

Imedika

Mijo Lorković vlasnik tvrtke Kolos kazao je kako se unatoč krizi i unas i u svijetu, uspjelo pronaći novca za donaciju, pa to smatra značajnim uspjehom.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/veslaci_2.mp3}

Sponzorski ugovor nastavak je suradnje jer je vodstvo Veslačkog kluba imalo povjerenje kada je tvrtki Kolos dodijelilo posao na izgradnji spremišta, kazao je vlasnik Kolosa Mijo Lokrović.

A povodom okončanja ovogodišnje prvenstvene sezone o ostvarenim rezultatima kazivao je trener Zlatko Katušin. Spomenuo je kako su u godini koja je na izmaku karlovački veslači nastupili na 20 regata od kojih 9 međunarodnih. U hrvatskom prvenstvu osvojeno je devet odličja što je najbolji rezultat u zadnjih 20 godina. Osvojeno je jedno prvo, dva druga i šest trećih mjesta, dok su u kup-natjecanju osvojena dva naslova pojedinačnih prvaka po disciplinama. Prema bodovanju Hrvatskog veslačkog saveza za 2011. godinu, Korana je na 6. mjestu u seniorskoj kao i u juniorskoj konkurenciji te sedma u ukupnom plasmanu.

 


Ples