KABA

DJ MAMINHO

 

DJ MAMINHO

 

Uz Grooveshark Share Wednesday, August 5, 2009 at 8:45 am (Romano Bolković FB):


Bližnjima dugujemo više no što običavamo, ili to želimo priznati: tijekom godina mnogi su moji prijatelji oplemenili, pa i formirali moj glazbeni ukus. Imao sam jedva 14 kad mi je Zoki otkrio Grateful Dead i Gallaghera. Nekako u isto vrijeme upoznao sam Jexa, što znači i jazz rock. Maminju, par godina kasnije, mogu zahvaliti – kao uostalom i ostatak Hrvatske – prvi pojam o raveu, kao i, recimo, poznanstvo s Kruderom & Dorfmeisterom. Prije par mjeseci Maminjo je osvanuo i na Facebooku; jasno da sam svakoga dana s ogromnom znatiželjom preslušavao njegove glazbene prijedloge, sabirući ih kako bih u svakom trenutku imao jednostavan podsjetnik na ono što mi se dopalo i što sam poželio ponovo preslušati. Budući da sam vam ostavio link Groovesharka, evo i par stvari u Maminjovom izboru, tek da imate za početak što pretraživati i slušati. Kad dođete do kraja popisa, sasvim sam siguran da ćete se jednoga dana Zdravka Mamića Maminja sjećati onako kako sam ja zapamtio i njega i Jexa i Zokija… kao ljude koji su moj život učinili ljepšim.


Linkovi ( DJ MAMINHO info ) :


http://twitter.com/#!/djmaminho

http://soundcloud.com/dj-maminho

http://ejaymaminho.podomatic.com/

https://www.facebook.com/zdravko.mamic

http://www.youtube.com/user/maraminjo?feature=mhee

https://www.facebook.com/pages/djMaminho/61545924102


DJ MAMINHO, pravim imenom Zdravko Mamić, dolazi iz Zagreba. Već je dugogodišnji Dj na ZG prostorima, a i jedan od prvih osnivača elektronske Dj scene. Osnivač je mnogo programa po zagrebačkim klubovima, kao u Mungosu u Kašini, zatim Kraljevstvo u klubu The Best, Kulušić i dr.


Od samih početaka bio je na Radio 101 i prije dok je taj radio bio piratska stanica. Emisijama poput One Man Music Show, Top 40, Nightmare Show, Deep FM, prezentirao je svoj ukus i ljude koje je susretao ( Dji Kiki, Frajman …)


Njegov glazbeni stil u kojemu se nalazi, zapravo predstavlja, je raznovrsan. Tu su stilovi dub techno, deep house, tech-house, techno. Ima čak preko 30000 slušanja.


Za TREND RADIO DJ MAMINHO je složio dva miksa imenom Lovesexy / Music Don’t Lie / (DEEP_TECH) i Gringo / Relax, Im Leggaly Here (TECH_HOUSE). Prvi miks ćemo poslušati u petak, a drugi u subotu. Znači ovoga vikenda, malo proširenije izdanje emisije i obrazovanje za naše slušatelje i ljubitelje elektronske glazbe.


DJ MAMINHO gost je ovotjedne emisije NEMA SPAVANJA koja starta na TREND RADIJU u petak / 23:00 i subotu / 22:00 sati do ponoći.

Emisiju možete slušati na frekvencijama 102.1 ili 106.9 MHz; ili preko INTERNET LIVE STREAMINGA na stranici www.trend.com.hr (desno je link). 

Emisiju za vas priprema i vodi UMINAL.


{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/maminho/*{/rokbox}

 

Arhiva članaka E-RHYTHM UNIT rubrike : https://trend.com.hr/component/content/article/1084


Ples