kaba_tur

  • December 23, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Predsjednik Uprave Karlovačke banke Sandi Šola i direktor tvrtke Mladost Dragutin Mikša potpisali su danas ugovore o generalnom sponzorstvu 43. po redu turnira u malom nogometu.

Karlovačka banka tako nastavlja šetogodišnju tradiciju generalnog pokroviteljstva turnira koji se prvi puta priredio 1966. godine. Nije bio održan tek 1992. i 1993. godine zbog rata.

Malonogmetni turnir u Karlovcu glasvni je sportski događaj u gradu tijekom zime i jedan je od bolje organiziranih i posjećenih turnira takve vrste u Hrvatskoj, kazao je direktor Mladosti Dragutin Mikša:

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/turnir_01.mp3}

Turnira vjerovatno ne bi bilo da nije bilo mnogih sponzora a pogotovo Karlovačke banke koja to čini već šestu godinu zaredom, dodao je Mikša.

Predsjednik Uprave banke Sandi Šola kazao je da je ta novčarska ustanova uvijek bila i ostat će uz građane Karlovca u svim aspektima života.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/turnir_02.mp3}

Malonogometni turnir Kaba 2012. počinje 9. siječnja, a dan ranije bit će izvučeni parovi prijavljenih momčadi. Očekuje se sudjelovanje stotinjak malonogometnih sastava.