KABA

Bjelolasica u novom ruhu očekuje prve goste

OGULIN – Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica, koji je početkom ove godine stradao u velikom požaru, jučer je predstavljen “u novom ruhu”, a direktor Cluba Adriatic Ivica Prevolšek i direktor HOC-a Bjelolasica Željko Lipošćak novinarima su pokazali što je sve učinjeno u samo 40-ak dana otkako je Bjelolasicu preuzela ova državna tvrtka. Bjelolasica hoće i može bolje, naglasili su, pojasnivši kako je posla bilo puno, a vremena malo.

– U ovom kratkom vremenu to je bilo najviše što smo mogli učiniti. Očekujem da će Bjelolasica kroz godinu – dvije dana zasjati u sasvim novom svjetlu, a za sada smo ondje postavili šator, dječju skijaška stazu i klizalište. Apartmani su spremni, već imamo nešto rezervacija i za Novu Godinu i za ostatak sezone, na proljeće očekujemo interes za školu u prirodi, a na ljeto planiramo krenuti s izgradnjom jednog novog objekta – rekao je Prevolšek.

Direktor HOC-a Bjelolasica Željko Lipošćak dodao je da je Bjelolasica spremna prihvatiti prve goste koji stižu već sutra, kada se očekuje prvih stotinjak posjetitelja koji su rezervirali dolazak preko Nove godine. Jedva čekamo da dođu – poručio je direktor HOC-a Bjelolasica.

Trenutno je na Bjelolasici na raspolaganju 400 kreveta za goste, a kapacitet restorana je 180 osoba. Domaćini svim gostima, bilo višednevnim, bilo onima koji planiraju doći na samo jedan dan, obećaju da će biti zadovoljni ponudom.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/bjelolasica_novo/*{/rokbox}