teska_industrija

  • January 20, 2012
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Uskoro počinju maskenbalski dani, dolazi vrijeme karnevala i ludih noćnih zabava pod najrazličitijim maskama. Navucite nove i skinite stare maske, prikažite svoj izbor i kažite – tko se skriva iza koga? A jedan od najboljih izbora za pokazati svoje maske i karnevalske kreacije je popularni karlovački klub Edison. Tamo će u subotu 18. veljače od 22 sata biti organizirana velika karnevalska rock noć.

U večer pod maskama uvest će odličan mladi pop rock sastav iz Rijeke, grupa Keops koja će posjetitelje rasplesati uz domaće i strane hitove, a nakon njih uz zvuke pjesme ‘Život je maskenbal’ večer će dodatno začiniti i glazbeno upotpuniti legendarna Teška industrija. Bit će to večer dobrog provoda i odličnog štimunga kao i prigoda da Karlovčani čuju i nove pjesme sa njihovog aktualnog albuma ‘Bili smo raja’ kojeg trenutno promoviraju po Hrvatskoj i regiji.

Cijena ulaznice u pretprodaji u samom Klubu Edison je 40, a na dan koncerta 50 kuna. Organizatori poručuju da pripremite maske i tako zakrabuljeni dođete se vrhunski zabaviti u Edison. Potrudite se biti najbolji, jer je za najmaštovitiju, najotkačeniju, najbolju karnevalsku kreaciju pripremljeno iznenađenje!

keops