KABA

Finala turnira u ponedjeljak i u srijedu

KARLOVAC – Uoči današnjeg, 14. dana turnira u malom nogometu KaBa 2012. na tiskovnoj konferenciji rečeni su i neki podaci. Do sada su odigrane 34 utakmice glavnog i 18 susreta veteranskog dijela turnira, ukupno je postignuto 337 golova, a najbrže postignuti zgoditak bio je u 7 seknudi igre. To je postigla momčad Policijskog nacionalnog tima.

Imedika

Inače, do kraja turnira igrat će se još 20 utakmica. Finale veteranskog turnira u kojemu će prvoplasirana momčad dobiti nagradu od 6 tisuća kuna bit će u ponedjeljak, a finale glavnog u srijedu, prvog veljače. Tu pobjednika očekuje ček od 20 tisuća kuna. Obje novčane nagrade osigurao je glavni sponzor Karlovačka banka. A kao i dosadašnjih godina proglasit će se najbolji igrač, strijelac i vratar na turnirima te dodijeliti nagrada za fair play Milan Stilinović – Miško.

Danas su na rasporedu ovi susreti: od 16,30 igrat će Marcomatic Rijeka – Ilsad Ozalj, po 17:20 NK KIM Roberting Sport Caffe Karlovac – Rident Rijeka, od 18:00 Zloćo & Caffe bar Aztec Zagreb – Caffe bar Doberman Zagreb te od
18:50 Tin Zadar – Intersport Zagreb.


Ples