e-rhythm-unit-31

DJ DAMYR a.k.a PHILL DAM

 

Damir Laić je pravo ime DJ-a koji je umjetnički predstavljen kao DJ DAMYR ili (a.k.a) PHILL DAM. Damir je rođen 1977. u Karlovcu.

Ljubav prema glazbi stekao je jako rano. Karijeru je započeo 1993. godine puštajući glazbu na lokalnim radio stanicama, da bi kasnije bio urednik i voditelj specijaliziranih glazbenih emisija. Godinu dana kasnije postaje rezident u tadašnjem najboljem disco klubu u gradu “Carlstadt” gdje ostaje godinu dana. Nakon toga imao je još nekoliko rezidencija po raznim klubovima u Karlovcu i okolici.

1997. godine radi kao rezident disco kluba u Novalji na otoku Pagu. 1998. upoznaje neke ljude s glazbene scene i započinje s radom u jedinom underground klubu u Karlovcu gdje se upoznaje s gramofonima i odlučuje se za house glazbu kao glavni pravac u njegovim setovima koji se danas protežu kroz deep, tribal i tech zvuk koji odišu plesnim i toplim vibracijama. Od tada pa sve do danas prenosi svoje setove koji su vrlo dinamični i plesni po raznim klubovima u Hrvatskoj, a jedan od njih je i Boogaloo Club u Zagrebu. U rodnom gradu bio je u organizaciji raznih underground partya od kojih je zadnji i najpoznatiji “Liquidnight”. U svojoj karijeri radio je s nositeljima hrvatske elektronske scene kao što su Ivan Mastermix, E-Base, Pero FullHouse, Mr. DJ Dario, Ludvig, Go Cut i mnogi drugi. Trenutno promovira house glazbu subotom kao rezident u klubu Edison, Karlovac.

Linkovi :
www.facebook.com/djdamyr
http://soundcloud.com/djdamyr

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/damyr/*{/rokbox}

DJ DAMYR a.k.a PHILL DAM domaći gost ovotjedne emisije NEMA SPAVANJA koja starta na TREND RADIJU u petak 03.02. u 23:00h i subotu 04.02. u 22 :00h.
Emisiju možete slušati na frekvencijama 102.1 ili 106.9 MHz; ili putem INTERNET LIVE STREAMINGA na stranici trend.com.hr (desno je link).
Emisiju za vas priprema i vodi UMINAL.

Arhiva članaka E-RHYTHM UNIT rubrike :
http://trend.com.hr/component/content/article/1084