KABA

Glasovanje za najbolje u sportu županije

KARLOVAC – U tijeku je glasovanje za najbolje u sportu Karlovačke županije u prošloj godini, a glasuje 37 članova Skupštine Saveza sportova županije i 13 novinara iz sportskih redakcija medija.

Za najbolju sportašicu 2011. godine predloženi su Petra Butala iz Taekwondo kluba Karlovac, Stefanija Klokočki iz Streljačkog kluba Karlovac, Mateja Magličić iz Stolnoteniskog kluba Aquaestil Duga Resa, Katarina Smiljanec iz Atletskog kluba Karlovac i Lara Stipetić iz Ženskog rukometnog kluba Ogulin.

U konkurenciji sportaša predloženi su Vlado Cindrić iz Streljačkog kluba Policajac Karlovac, Alen Jurčević iz Gimnastičkog kluba Ogulinski sokol, Josip Livada iz Karate kluba Kaplast Karlovac, Jurica Suhin iz Gimnastičkog kluba Sokol Karlovac i Mate Šebalj iz Streljačkog kluba Duga Resa.

Za najboljeg sportaša odnosno sportašicu s invaliditetom kandidiraju Mirko Lužanac iz Kluba specijalnih sportova Ozalj, Petar Mihalić iz Streljačkog kluba invalidnih osoba Duga Resa, Duško Petrović iz Sportskog društva slijepih Karlovac, Juraj Škrtić iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom Karlovac i Miljenko Vučić iz Udruge slijepih Ogulin.

U konkurenciji ženskih ekipa za nauspješnijeg se nadmeću Atletski klub Karlovac, Stolnoteniski klub Aquaestil iz Duge Rese, Streljački klub Karlovac, Veslački klub Korana i Ženski rukometni klub Ogulin.

Kod muških klubova nominirani su Auto klub Ozalj, Hrvatski rukometni klub Karlovac, Streljački klub Duga Resa, Teniski klub Ogulin i Veslački klub Korana.

Svečanost proglašenja najuspješnijih u sportu Karlovačke županije u 2011. godini bit će održana u restoranu Feniks u Slunju. Tu će nagrade primiti i najbolji treneri i sportski djelatnici, uspješni mladi sportaši te mlade nade u sportu Karlovačke županije. Bit će dodjeljene i nagrade za životno djelo.