histria2012

PULA – Karlovački gospodarstvenici i ove će godine sudjelovati na 19. izložbi hrane, pića i ugostiteljske opreme Histria koja će od 9. do 11. veljače biti održana u Puli, u zajedničkom nastupu koji organizira HGK Županijska komora Karlovac.

Na zajedničkom izložbenom štandu predstavit će se deset izlagača: Žitoproizvod d.d., Ilsad d.o.o., Benefit promet d.o.o., Interplan d.o.o., Kordun – Marketing d.o.o, Marko – obrt za dimljenje ribe, te obiteljska poljoprivredna gospodarstva Mišćević, Perija, Brnardić i Novković.

Histria je zajednički projekt županijskih gospodarskih komora započet s ciljem povezivanja poduzetnika iz različitih djelatnosti iz cijele Hrvatske s turizmom, trgovinom i ugostiteljstvom i na taj način povećanja mogućnosti plasmana i indirektnog izvoza kvalitetnih hrvatskih proizvoda velikih i malih proizvođača. Tijekom godina, Histria je prerasla u izložbu prodajnog karaktera čiji je broj izlagača i posjetitelja u stalnom porastu.

Ove godine će Histria biti održana na novoj lokaciji, u Domu hrvatskih branitelja u centru Pule, čime se dobila mogućnost većeg izložbenog prostora.

Novitet ovogodišnje izložbe je predstavljanje novog proizvoda, odnosno proizvoda koji se po prvi put predstavlja na izložbi ili po prvi put stavlja u prodaju, te predstavljanje proizvoda koji su nositelji različitih znakova kvalitete.