KABA

DJ HUBY

 

DJ HUBY

Karijeru je počeo promovirajući elektronsku glazbu i partyje na lokalnoj radio stanici „Radio Karlovac” u emisiji „House Generation” 2001. godine te uskoro dobio priliku za nastup. Njegov stil i tehnika su izrasli pod utjecajem poznatih slovenskih i talijanskih house DJ-a:

Paolo Barbato, Dave Manali, Joe Montana, Aleksij, Eddie F; s kojima je nastupao u svom rodnom gradu Karlovcu te po manjim slovenskim klubovima (Metlika, Novo Mesto, Krško). U svojoj uzlaznoj karijeri jedan od najzapaženijih nastupa bio je na “Ministry Of Sound” novogodišnjem partyu u klubu “Saloon” (Zagreb) 2003. godine svirajući “warm up” slavnom PETE HELLER-u (Junior rec, UK) i poznatom DJ dvojcu CHOCOLATE PUMA u slovenskom klubu Bollywood (Metlika) na njihovom prvom gostovanju u Sloveniji. Od 2003. do 2006. godine nastupao je u Varaždinskom underground klubu „Extravaganza” i u zagrebačkom klubu „The Best” na VIP flooru (ASTRALIS party). 2010. godine osvaja “SW4 DJ Competition” i nastupa u “Ministry Of Sound” klubu u Londonu u sklopu “South West Four festivala”.

Info Link :
http://blog.letsmix.com/2010/08/25/south-west-four-2010-winner-dj-huby/

 

 

DJ HUBY predstavit će svoj mix za TREND RADIO u ovotjednoj emisiji NEMA SPAVANJA koja starta u petak / 23 :00 i subotu / 22:00 sati do ponoći.
Emisiju možete slušati na frekvencijama TREND RADIJA 102.1 ili 106.9 MHz; ili preko INTERNET LIVE STREAMINGA na stranici www.trend.com.hr (desno je link).

Emisiju za vas priprema i vodi UMINAL.

 HUBY
 

Arhiva članaka E-RHYTHM UNIT rubrike :
https://trend.com.hr/component/content/article/1084