na_drazbi

KARLOVAC – Iako nas svi uvjeravaju kako živimo u teškim, kriznim vremenima, za neke zasigurno nema krize. Pa ako ste jedan od onih koji ne znaju kuda bi s novcem, evo kratkog pregleda nekretnina koje na prodaju nudi Karlovačka banka. Ima tu stambeno-poslovnih objekata, kuća i apartmana, građevinskih zemljišta pa čak i jedna benzinska crpka.

U Karlovcu u ulici Banija na prodaju se nudi poslovno-stambeni objekt površine 716 četvornih metara. U prizemlju i na katu nalaze se poslovni prostori u kojima je nekad bila proizvodnja i trgovina mesa i mesnih prerađevina, a u potkrovlju još i trosobni stan s posebnim ulazom. Cijena je 200 tisuća eura.

U Ogulinu možete kupiti kuću od 117 četvornih metara sa garažom, kotlovnicom i trosobnim stanom za 40 tisuća eura, a ako biste na more, primjerice u Bašku na otoku Krku, u ponudi je apratman na drugom katu vile Ružmarinka od 97 i pol kvadrata. Za kvadrat treba dati 1.700 eura. Kalkulator “kaže” da je to 165.750 eura.

U Umagu se nudi obiteljska kuća, dakle kuća za odmor od 198 metara četvornih. Ima četiri spavaće sobe sa kupaonicama te dnevni boravak sa kuhinjom. Ispred kuće je terasa od 30 i bazen od 20 kvadrata. Okućnica je površine 198 metara četvornih a svemu pripada još i dvorišna zgrada s garažom i spremištem. Ali to nije sve – iza kuće je ograđena livada od 1.690 kvadrata. Sve zajedno – samo pola milijuna eura!

Ako ste poduzetnik i k tome još onaj građevinski, možete kupiti građevinsko zemljište u Kolanjskom Gajcu na otoku Pagu. Ukupna površina je 23.939 metara četvornih na više zemljišnih čestica, a moguće je izgraditi od 20 do 23 obiteljske kuće ovisno o tome želi li investitor graditi slobodnostojeće ili dvojne objekte. Cijena zemljišta prava sitnica – 3 i pol milijuna eura.

Za poduzetne je u ponudi i benzinska stanica u Ribniku sa crpkom, kafićem, trgovinom i parkiralištem. Sve je na površini od 1.287 hvati, a cijena u kunama tri i pol milijuna.